Paylaştıkları lüks tatil fotoğraflarıyla sosyal medyada gündeme oturan, ancak daha sonra milyonlarca sterlinlik kokain ticareti yapmakla suçlanarak uluslararası basına taşınan iki Kanadalı kadınla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Sosyal medyanın tatil kuşlarına hapis şoku!

Isabelle Lagace (28) ile 18 milyon sterlin değerinde (yaklaşık 78 milyon TL) kokain ticareti yapmakla yargılanan Melina Roberge (22), mahkemede gözyaşlarına boğuldu ve kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

The Sun gazetesinin haberine göre; Melina Roberge ve Isabelle Lagace adlı genç kadınlar, tatillerine Sea Princess adlı cruise gemisiyle İngiltere’de başlamış, son durakları olan Avustralya’ya varmadan önce; Kanada, ABD, Kolombiya ve Peru’yu da gezmişlerdi.

İddialara göre, 95 kilogram kokainle yakalan Roberge, Legace ve Andre Tamine (65) adlı bir kadın, uyuşturucu ticareti yapma suçundan tutuklanarak Sydney mahkemesine çıkarıldı.

Genç kadınların sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar ise uyuşturucu kaçakçısı iki kadının, lüks gemi tatili boyunca nasıl eğlendiğini gözler önüne seriyor.

Kumsalda hindistancevizi kokteylleri içip, bikinileriyle selfie pozları veren genç kadınlar, tutuklanmadan önce egzotik tatillerinin keyfini doyasıya çıkarmıştı.

OGÜNhaber