İşte son 1 yıllık kazançlarına göre bu yılın en zengin aktrisleri…

Dünyanın en çok kazanan aktrisleri!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston, filmlerinden de çok kazanıyor ancak ünlü oyuncunun esas gelir kaynağı reklamlar. Aniston, Emirates Hava Yolları’nın yanı sıra Aveeno ve Living Proof gibi markaların reklamlarıyla kazancını ikiye katlıyor. 21 milyon dolar (yaklaşık 63 milyon TL).

Scarlett Johansson Ghost in the Shell’deki rolüyle 17.5 milyon dolar aldığı konuşulan ünlü oyuncu 32 yaşındaki aktris, Dolce & Gabbana reklamlarıyla da çok para kazanıyor. 25 milyon dolar (yaklaşık 75 milyon TL).

Melissa McCarthy Forbes’a göre listenin en şaşırtıcı ismi Melissa McCarthy… ‘Holywood’da olmak için süper fit olmanıza gerek yok’ diyen McCarthy, ‘Ghostbusters (Hayalet Avcıları)’ndaki rolüyle 2016’nın sürpriz ismi oldu. McCarthy, aynı zamanda büyük beden tasarımlar yaptığı bir giyim şirketine de sahip. 33 milyon dolar (yaklaşık 99 milyon TL)

Jennifer Lawrence Ve listenin zirvesinde yer alan isim bu sene de değişmedi… Jennifer Lawrence, ikinci kez Forbes dergisi tarafından dünyanın en çok kazanan aktristi seçildi. Listenin en genç ismi olan 1990 doğumlu star, gişe rekorları kıran ‘Hunger Games (Açlık Oyunları)’ndaki son performansıyla da alkışları haketti. 46 milyon dolar (yaklaşık 138 milyon TL).

Charlize Theron Oscar ödüllü oyuncu, The Huntsman: Winter’s War (‘Pamuk Prenses ve Avcı 2’)daki yardımcı rolü için 10 milyon dolar kazandı. Theron, aynı zamanda Dior’un J’Adore parfümünün de reklam yüzü. 16,5 milyon dolar (yaklaşık 49,5 milyon TL).

Amy Adams Beş kez Oscar’a aday olan Amy Adams, 'Çelik Adam', 'Batman vs Superman: Adaletin Şafağı’nda Lois Lane rolüyle yükselişe geçti. Adams, 2017’de vizyona girecek 'Adalet Birliği: Bölüm 1' ile de yine Lois Lane rolüyle karşımızda olacak. Adams bu arada, MaxMara’nın da reklamlarıyla kazancını katlıyor. 13,5 milyon dolar (yaklaşık 40,5 milyon TL).

Julia Roberts Julia Roberts’ın ‘Mother’s Day (Anneler Günü)' filmi gişede çakıldı ve eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu. Yine de Roberts’ın bu sene George Clooney’le birlikte rol aldığı filmi 'Money Monster (Para Tuzağı)' durumu toparladı. Roberts aynı zamanda Lancome’un da yüzü olmaya devam ediyor. 12 milyon dolar (yaklaşık 36 milyon TL).

Mila Kunis ‘Bad Moms (Eyvah Annem Dağıttı)'nın starı Kulis, Family Guy’da da Meg karakterini seslendiriyor. Kunis, Gemfields mücevherleri ve Jim Beam viski reklamlarıyla da gelirini arttırdı. 11 milyon dolar (yaklaşık 33 milyon TL).

Deepika Padukone Hindistan’ın en çok kazanan aktristi Deepika Padukone, başarılı Bollywood filmleriyle tanınıyor. 30 yaşındaki yıldız, Hollywood’daki muadillerine göre az kazanıyor olsa da, yıllık cirosuyla aradaki açığı kapatıyor. 10 milyon dolar (yaklaşık 30 milyon TL).

Cate Blanchett 12 milyon dolar.
OGÜNhaber