Televizyonda hangi filmler var? İşte 20 haziran perşembe TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı

Sinema TV - 17.45 / ALMANYA-WILLKOMMEN IN DEUTSCHLAND / Uzun yıllardır Almanya'da gurbetçi olarak yaşayan bir ailenin reisi olan Hüseyin (Vedat Erincin), Türkiye'den yeni bir ev aldığını ve artık anavatanlarına dönme zamanının geldiğini açıklar. Yola koyulan aile üyelerinin aklında tek bir soru vardır. Acaba gerçek vatanları doğup büyüdükleri Almanya mı, yoksa Türkiye midir? Başlangıçta normal süren yolculukları bir süre sonra hiç beklenmedik bir biçimde değişecektir. Yönetmen koltuğunda Yasemin Samdereli'nin oturduğu filmde başrolü, Dogs of Berlin'den tanıdığımız Fahri Yardım üstleniyor.

Beyaz TV - 19.30 / Zindan Adası-Shutter Island / Yıl 1954... Soğuk Savaş'ın hüküm sürdüğü dönem... Massachussets sahili açıklarındaki Zindan Adası'nda suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği bir psikiyatri hastanesi vardır. Polis Teddy Daniels ve yeni ortağı Chuck Aule, bir kadın tutuklunun kaçmanın imkansız olduğu bu hastanedeki son derece güvenlikli bir odadan esrarengiz şekilde kayboluşunu araştırmak üzere Zindan Adası'na çağrılır. Şiddetli bir kasırga nedeniyle hastayı aramaya başlayan polislerin işi zorlaşır. Karanlık komplolar, korkunç tıbbi deneyler, bastırıcı zihin kontrolü, gizli koğuşlara dair ipuçları ve söylentiler, hatta belki doğaüstü güçlere dair bir ipucu vardır ama kanıt bulunamamaktadır. Soruşturma derinleştikçe Teddy, en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır. Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese'nin oturduğu filmin başrollerinde ünlü aktörler Leonardo DiCaprio ve Ben Kingsley dikkat çekiyor.

Sinema TV - 21.30 / Uzay Yolcuları - Passengers / The Avalon isimli bir gemi taşıdığı 5.258 kişiyle birlikte başka bir gezegene hareket etmektedir. Yolculuk 120 yıl sürecektir. Yolculuğun 30 yılı geçmiş ve gemi arıza yapmıştır. Geminin yaptığı arıza mekanik mühendisi Jim Preston'un uyanmasına neden olur. 1 yıl geçtikten sonra Jim ciddi ciddi intihar etmeyi düşünür. Bir gün bir yazar ve gazeteci olan Aurora Lane'ı farkeder. Aurora'dan etkilenen Jim, onu uyandırmaya karar verir. Aurora, hayatının geri kalanını gemide geçirmek zorunda olduğunu öğrenince yıkıma uğrayacaktır. Zamanla durumunu kabullenmek zorunda kalan Aurora, deneyimlerini kitaplaştırmaya karar verir. Zaman geçtikçe Jim ve Aurora arasında yakınlaşma başlar ve ikili birbirlerine aşık olur. Ancak, Aurora, Jim tarafından uyandırıldığını öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşayacaktır. Yönetmen koltuğunda Morten Tyldum'ı gördüğümüz bu filmde başrolde Jennifer Lawrence yer alıyor.

Show TV - 20.00 / Oflu Hocan'ın Şifresi / Oflu Hoca'nın günleri karmaşayla geçmektedir. Yerel bir kanalın programında çıkar, fırında çalışır ve babasıyla başı sürekli derde gider. Gençliğinde yer aldığı Doğanspor futbol kulübünde yaşanan son gelişmeler de işlerin tuzu biberi olur. Oflu Hoca ve diğerlerine göre kulübün yeni başkanı olmak isteyen müteahhit Ahmet, bu koltuk için uygun isim değildir. Bu nedenle Oflu Hoca da başkanlık için adaylığını koymak zorunda kalır ve aralarında esaslı bir rekabet başlar. Yönetmen koltuğunda Adem Kılıç'ın oturduğu filmin başrolünde Çetin Altay yer alıyor.

Kanal D - 20.00 / Hacker - Blackhat / İzinli bir mahkum ile onun Amerikalı ve Çinli partnerleri, büyük bir siber suç çetesini, Chicago'dan Jakarta'ya kadar dünyanın değişik yerlerinde kovalar... Yönetmen koltuğunda Micheal Mann'in oturduğu filmde başrolde Chris Hemsworth'e Leehom Wang, Wei Tang ve Viola Davis eşlik ediyor.
OGÜNhaber