Kola kapağından çıkan kodla tatil kazanmanında çok ötesinde talihi bir anda dönen insanlar...

Yok artık dedirten şanslı insanlar

2 hafta önce aldığı evi restore ederken şans eseri ard arda dizilmiş tahtaları kıran ev sahibi içeride gizli bir oda buluyor. Odanın içine girildiğinde kutularca mermi ve dünyanın sonu yaklaştığında mermilerin para yerin kullanılacağını söyleyen bir not buluyor.

Palermo'da emekli olduktan sonra ev alan çift, duvar kağıtlarını yenilemek için söktüklerinde fotoğraftaki manzara ile karşılaşıyor. Duvarlara gümüş ile yazılmış arapça harflar incelendiğinde odanın 19. yüzyılda ayin ve ritüeller için kullanıldığını tespit eden uzmanlar odaya paha biçemiyor.

Genç çift Ohio'da aldıkları evi restore ederken duvarlara özenle saklanmış 2 yeşil kutu buluyor ve kutunun içinden 45,000$ nakit para çıkıyor.

Minnesota'da aldığı evi restore eden genç çift 1938 yılına ait sınırlı sayıda üretilen ilk Süpermen çizgi romanını buluyor. Kitabın fiyatı tamı tamına 175.000$

LMBRJACK adlı Reddit kullanıcısı evinin bodrumunda şifreli ilginç bir kapı keşfediyor. Uzun uğraşlar sonucu şifreyi kıran genç, içinden farklı dillerde yazılmış şifreli yazışmalar, mücevherler, para ve birçok ilginç vidyo kaset çıkan bir oda buluyor. Ve bütün eşyaları polise teslim ediyor... Devletten de bu gizli ajanlık yazışmalarını gün yüzüne çıkardığı için ödül kazanıyor.

2013 yılında George ve Betty çifti tavan arası temizliği yaparken bu figürü bulurlar. Figürü ilginç bulup araştıran çift bunun Rus Çarı 2. Nicholas'ın karısına armağan ettiği bir hediye olduğunu ve sınırlı sayıda üretildiğini örenir. Bu olayın hemen ardından figürü açık arttırmada tam 5.2 milyon dolara alıcı buluyorlar...

Amerikada yaşayan sıradan bir aile evlerini yenilerken bir kasa bulur. Kasayı açtıklarında içinden 1960 yılından kalma bir şişe burbon, 51,000$ para, 'Kafa Karışıklığının Rehberi' adlı bir kitap ve kitabın içinden eski bir fotoğraf çıkar. Fotoğrafın arkasında Vincent adlı birinden 'Alan, senin için bir kitap bıraktım mutlaka okumalısın!' ibareleri bulunan bir not da yer alıyormuş.

Minnesota'da aldığı evi restore eden genç çift 1938 yılına ait sınırlı sayıda üretilen ilk Süpermen çizgi romanını buluyor. Kitabın fiyatı tamı tamına 175.000$
OGÜNhaber