Evet beklenen oldu ve 2016'ya girdik. Peki şimdi ne yapacağız Şimdiyi bilmiyoruz ama 2016'da çıkması merakla beklenen 10 oyunu biliyoruz.

2016'ya damgasını vuracak 10 oyun

2- Abzû Hangi ay çıkacağı bilinmiyor. PlayStation 4, PC Bu oyunda silah yok, şiddet yok. Sadece yüzüyorsunuz. Abzu, denizaltındaki büyüleyici yaşamı bilgisayarınıza taşıyor.

1 - Hazır mıyız? İşte 2016'ya damgasını vuracak 10 oyunun çıkış tarihleri...

4 - Below Hangi ay çıkacağı kesin olarak bilinmiyor. Xbox One, PC Below'da herhangi bir alıştırma bölümü, konuşma metni veya size nereye gideceğinizi söyleyen işaretler olmayacak.

3 - Assassin's Creed Chronicles: India 12 Ocak'ta çıkacak. PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, PC. Hindistan'ın ardından bir de Rusya oyunu çıkacak. Tarihi yeniden yazabilecek misiniz bakalım.

5 - Cuphead Hangi ay çıkacağı kesin olarak bilinmiyor. Xbox One, PC. 1930'ların Disney çizgi filmlerini hatırlatan arcade oyununda bol bol koşuyoruz ve ateş ediyoruz.

6 - Firewatch 9 Şubat 2016'da çıkacak. PlayStation 4, PC, Mac OS, Linux. Yalnız kurt Henry'nin maceralarını yaşayacağımız bir FPS oyunu. Wyoming'deki bir gizemi çözmemiz bekleniyor.

8 - Quantum Break 5 Nisan 2016'da Xbox One platformu için çıkacak oyun. FPS, bulmaca karışımı bir oyun. Jack Joyce'un kaderi sizin ellerinizde.

9 - Batman: A Telltale Games Series Kesin çıkış tarihi bilinmiyor. Muhtemelen bütün platformlarda çıkacak. İşin içinde Batman varsa daha fazla söze gerek yok.

10 - Unravel 9 Şubat'ta aramıza katılacak olan Unravel, PlayStation 4, Xbox One, PC platformlarında oynanabilecek. 2,5 D bulmaca oyunu Unravel size Yarny'yle garip maceralar vaat ediyor.

11 - Tom Clancy's The Division 8 Mart 2016'da çıkacak. PlayStation 4, Xbox One, PC Bir Tom Clancy oyunu daha. Kıyamet sonrası New York'ta başarılar diliyoruz.
OGÜNhaber