Bu çocuklar hiç masum değil!

Seri katillere taş çıkartacak çocuk canavarlar

Graham Young - 1962 yılında, 15 yaşındaki Graham Young aile üyeleri ve sınıf arkadaşlarından oluşan 5 kişiyi zehirleyerek öldürdü. 9 sene akıl hastanesinde kalan Young, daha sonra 70 kişiyi daha zehirledi. "Çay Fincanı Zehircisi" lakabını alan Young, Parkhurst Hapishanesi'nde kalp krizi geçirerek öldü.

Brenda Ann Spencer - 1979 yılında Cleveland'de yaşanan olayda, 16 yaşındaki Brenda Ann Spencer, yatak odasının penceresinden okuluna ateş etti. 8 kişinin yaralandığı olayda, iki kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden biri çocukları korumaya çalışan bir öğretmendi.

Jesse Pomeroy - 1800'lerin sonlarında 15 yaşındaki Jesse Pomeroy, 8 çocuğu öldürdü ve cesetlerini parçalara ayırdı. Sorguda, 27 cinayeti daha itiraf etti. Cesetlerin yarısı Pomeroy'un evinin bodrumunda bulundu. Hayatının tamamını farklı hapishanelerde geçiren adam, 72 yaşında öldü.

Mary Bell - 1968 yılında, 11 yaşındaki Mary Bell, iki bebeği "öldürmenin zevki ve heyecanını yaşamak için" boğarak öldürdü. Kurbanlarının göğsüne "M" harfini kazıyan Mary, bugün yeni bir kimliğe sahip ve nerede olduğu bilinmiyor.

Eric Smith - 1993 yılında gerçekleşen olayda 14 yaşındaki Eric Smith, bisikletiyle yaz kampına giderken yalnız başına yürümekte olan 4 yaşındaki Derrick Robie'yi fark etti. Robie'yi yakınlardaki bir ormana çeken Smith, küçük çocuğu boğarak ve kafasına taşla vurarak öldürdü. Smith, sonraki yıllarda, ailesinden ve sınıf arkadaşlarından gördüğü kötü muameleye tepki olarak cinayeti işlediğini söyledi.

Michael Carneal - 1997 yılında, Michael Carneal isminde bir çocuk, bir battaniyenin altına sakladığı av tüfeği, tüfek ve pistol ile okula gitti ve bir grup gence ateş açtı. 5 kişiyi yaralayan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Carneal, daha sonra silahını yere attı ve şunları söyledi: "Lütfen öldürün beni. Bunu yaptığıma inanamıyorum."

Jon Venables & Robert Thompson - 1993 yılında İngiltere'de yaşanan olayda, 10 yaşındaki iki çocuk okulu asarak bir alışveriş merkezine gitti. Burada karşılaştıkları 2 yaşındaki James Bulger'ı kaçıran ikili, küçük çocuğu tuğla ve demir sopalarla döverek öldürdükten sonra tren raylarına atarak kaçtı.

Bryan & David Freeman - 1995 yılında Bryan ve David Freeman isimli iki kardeş, annelerini, babalarını ve 11 yaşındaki kardeşlerini bıçaklayarak öldürdü. Eğlenmek için kedilerin kafalarını kestikleri söylenen ikili, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
OGÜNhaber