İnsanların yıllardır merak ettiği Nazmiye Çam cinayeti yine çözülemedi...

Nazmiye Çam davasını yargıtay bile çözemedi

Kayboluşundan 10 gün sonra Vakfıkebir sahilinde cesedi bulundu. Daha sonra olayın intihar süsü verilmiş bir cinayet olduğu ortaya çıktı. Polis sorgusunda genç kadının aşk yaşadığı kayınpederi, kocası ve kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış ama daha sonra ifadelerin reddedilmesi ve bulunan somut delillerin bu kişilerle uyuşmaması olayı çıkmaza sürüklemişti.

Yıl 2009... Nazmiye Çam, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi genç bir kadındı. Bir gün, ilkokulda okuyan oğlunu okuldan almak için 5 yaşındaki zihinsel engelli çocuğuyla evden ayrılmış ve aynı günün akşamı Çam'ın zihinsel engelli oğlu tek başına dolaşırken bulunmuş, kendisi ise kaybolmuştu.

Olayın aydınlanmaması üzerine 2011 yılında Müge Anlı devreye girdi ve cinayeti programında incelemeye başladı. Cinayet her gün saatlerce programda yer almaya başladı ve izleyenleri merak içerisinde bıraktı.

Olayın ardından yıllar geçmesine rağmen unutulmadı. İzleyiciler yargıtaydan çıkacak kararı beklerken olay yine aydınlanmadı...

Milyonların aklından çıkmayacak o iki soru geri döndü. Nazmiye Çam neden öldürüldü? Nazmiye Çam'ı kim öldürdü?

OGÜNhaber