- Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal: - "Vodafone Her Şey Yanımda'da müşterilerine çevrim içi alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunmaya devam ediyoruz"

Vodafone'dan okula dönüşe özel indirim kampanyası

İSTANBUL (AA) - Vodafone, çevrim içi alışveriş platformu Vodafone Her Şey Yanımda'da okula dönüş dönemine özel yeni bir kampanya başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, eylül sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, elektronik ihtiyaçlar, okul giyim ve kırtasiye kategorilerinde özel indirimler sunuluyor.

Kampanya kapsamında, elektronik ihtiyaçlar kategorisinde telefon, bilgisayar, tablet gibi ürünlerde, okul giyim kategorisinde spor ayakkabı ve çanta gibi ürünlerde ve kırtasiye kategorisinde ise temel okul ihtiyaçlarında indirimler sunuluyor.

Vodafone bireysel müşterileri ise belirli alışverişlerde ücretsiz kargo ve internet paketi kazanma fırsatına sahip olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, kampanya ile farklı kategorilerde indirimler sunarak müşterilerin okula dönüş heyecanına ortak olduklarını belirtti.

Aysal, "Türkiye'de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda'da müşterilerimize çevrim içi alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Yeni kampanyamızda müşterilerimizin okula dönüş heyecanına ortak oluyoruz. Farklı kategorilerde özel indirimlerle çocuklarını mutlu etmelerine vesile olacak ürünler sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.



OGÜNhaber