Tüyap'tan Paris'teki Interclima Fuarı'na Milli Katılım Organizasyonu

İSTANBUL (AA) - Tüyap, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) işbirliğiyle, 30 Eylül-3 Ekim arasında Paris'te düzenlenen Uluslararası Interclima Fuarı'na Milli Katılım Organizasyonu düzenleyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iki yılda bir gerçekleşen ve ısıtma, soğutma, havalandırma, yenilenebilir enerji, akıllı bina ve aydınlatma gibi birçok konuyu tek çatı altında birleştiren sektörün önemli fuarlarından Interclima, 30 Eylül-3 Ekim'de Paris Expo Porte de Versailles'te düzenlenecek.

Türkiye'deki iklimlendirme sektöründeki firmaların, hedef pazarlardaki ithalatçılarla bir araya gelmesini sağlamak ve sektörün dünya çapındaki tanınırlığını artırmak amacıyla Tüyap Fuarcılık Grubu, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) işbirliğiyle Intercllima'ya Milli Katılım Organizasyonu düzenliyor.

2024'ün ilk yarısında ağırlıklı AB ülkeleri olmak üzere 3,5 milyar dolara yakın ihracat gerçekleştiren Türk iklimlendirme sektörünün global varlığını güçlendirmek açısından kritik fuar olan Interclima'ya düzenlenen organizasyona başvurular 20 Ağustos'a kadar devam edecek.

Başvurular Tüyap'ın web sitesinde bulunan fuar takvimi sayfasından Interclima'nın "Katılımcı Olmak İstiyorum" butonu kullanılarak yapılabilecek.

Yurt dışına açılmak isteyen ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründen yerli firmalar, Tüyap tarafından düzenlenen milli katılım organizasyonuna dahil olarak yer, stant, nakliye, duyuru gibi konularda yorulmadan Interclima'da yer alabilecek.

Fuara, Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Yurt Dışı Fuar Katılım Desteği de bulunuyor.

OGÜNhaber