- Teknosa CEO'su Sitare Sezgin: - "Dijital kanallarımızla birlikte mağaza yatırımlarımızda da hız kesmeyeceğiz"

Teknosa, MarkAntalya AVM'deki mağazasını dijital konsepte dönüştürdü

İSTANBUL (AA) - Teknosa, MarkAntalya AVM'deki mağazasını büyüterek dijital konsepte dönüştürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknosa, MarkAntalya AVM'deki mağazasını dijital konseptle yeniledi. Exxtra formatlı yeni mağaza, beyaz eşyadan akıllı ev konsept ürünlerine, bilgi teknolojilerinden telekoma en çok ihtiyaç duyulan teknoloji ürünlerini daha dijital, erişilebilir ve sürdürülebilir bir yaklaşımla tüketicilerle buluşturmaya başladı.

Teknosa MarkAntalya AVM'deki yenilenen mağazasının açılışı Teknosa İcra Kurulu'nun katılımlarıyla gerçekleşti.

Açıklamada açılıştaki konuşmasına yer verilen Teknosa Üst Yöneticisi (CEO) Sitare Sezgin, tüketicilere her kanaldan benzersiz bir deneyim sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Mağazaları dijital platforma dönüştürme yolculuklarında, müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına uygun bir biçimde Türkiye genelindeki mağaza ağlarını yenilediklerini aktaran Sezgin, "Bu sayede müşterilerimize daha dijital, erişilebilir ve sürdürülebilir konseptte içerik karmaşasından uzak, konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yeniledikleri mağazalarına akıllı ev konsept ürünlerini de dahil en son teknoloji ürünlerini kullanıcılarla buluşturmaya başladıklarını vurgulayan Sezgin, "Dijital kanallarımızla birlikte mağaza yatırımlarımızda da hız kesmeyeceğiz." ifadelerini kulandı.

Antalya'da 6 mağazayla hizmet veren Teknosa, dijital konsepte dönüştürdüğü yaklaşık 2 bin metrekare satış alanına sahip dijital konsept exxtra formatlı mağazasında beyaz eşya dahil tüm ürün gruplarını avantajlı fiyatlar ve katma değerli hizmetlerle kullanıcılarla buluşturuyor.

OGÜNhaber