Setur'dan eylüle özel son dakika tatil fırsatları

İSTANBUL (AA) - Setur, eylülde tatil yapmayı planlayanlar için son dakika tatil fırsatlarını paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, indirim ve ödeme kolaylığı sağlayan kampanya kapsamında yurt içinde Alanya, Side, Kemer ve Belek, Bodrum öne çıkarken Mısır, Karadağ ve Kıbrıs yurt dışı tatil rotaları arasında yer aldı.

Akdeniz ve Ege kıyılarında tatil yapmayı isteyenler için Alanya, Side, Kemer ve Belek öne çıkan destinasyonlar arasında yer alıyor. Alanya'da Rubi Platinum Sign, Side'de Paloma Finesse ve Belek'te Sueno Hotels Deluxe, lüks tatil arayanlar için tercih edilen tesisler olarak listeleniyor.

Ege Bölgesi'nde ise Bodrum dikkati çekiyor. Bodrum'un özel koyunda yer alan La Blanche Island, denizle iç içe bir tatil sunuyor.

Ayrıca Setur, balayı çiftlerine özel olarak Belek'te Adam&Eve, Side'de Commodore Elite Suites&Spa, Kemer’de Balmy Beach Resort ve Bodrum’da Hyde Bodrum gibi seçenekler de sunuyor.

Vizesiz yurt dışı tatil rotaları arasında ise Mısır'ın Şarm El-Şeyh ve Karadağ’ın Budva şehri, tarihi yapıları, ünlü plajları ve canlı gece hayatıyla tatilcileri bekliyor.

Akdeniz'in gözde tatil rotalarından Kıbrıs, romantizm ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Zengin tarihi, canlı gece hayatı ve doğal güzellikleriyle dikkati çeken adada Merit Park Hotel, Merit Crystal Cove Hotel, Kaya Artemis Resort, Cratos Premium Hotel ve Elexus Hotel Resort gibi seçenekler öne çıkıyor.

Kış öncesi spa ile rahatlamak isteyenler için Kıbrıs'ta Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel&Spa, Acapulco Resort&Convention&Spa, Concorde Luxury Resort&Convention&Spa ve Lord's Palace Hotel&Spa gibi tesisler tatil fırsatı sunuyor.



OGÜNhaber