- Samsung Electronics Mobil e-Deneyim İş Birimi Sistem Platformu AR-GE Grubundan Jungwoo Kim: - "İleriye yönelik gerçekleştirilen teknik kapsamlı işbirliğimiz çerçevesinde, daha optimize bir oyun ortamı sunmayı planlıyoruz"

Samsung'dan "Dark and Darker Mobile oyunu" için Krafton ile işbirliği

İSTANBUL (AA) - Samsung Electronics, Galaxy akıllı telefonlarda Dark and Darker Mobile oyunu deneyimini iyileştirmek amacıyla Krafton ile işbirliği yaptığı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung ile Krafton, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 gibi yeni Galaxy katlanabilir ve akıllı telefonlarda daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamaya yönelik işbirliği gerçekleştirdi.

Uygulama sürekliliği özelliğini de destekleyen yeni oyun, Galaxy Z Fold6 katlanıp açıldığında da devam edebiliyor ve Galaxy Z Fold6'nın geniş ekranında oyun deneyimini sunuyor.

İşbirliği kapsamında, şirketin Vulkan 3D grafik teknolojisiyle Krafton'un yeni Unreal Engine teknolojileri birleştirilerek, grafikler ortaya çıkarıldı.

İki şirket, Galaxy akıllı telefonlarda en iyi oyun grafiklerini sunmak için "Ray Tracing" gibi yeni teknolojilerden faydalandı. Ayrıca, oyununu oynayan kullanıcıların deneyimini daha ileri taşımak üzere "Dolby Atmos" ses efektleri de desteklenecek.

İki şirket, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara, oyununu en yeni Galaxy akıllı telefonlarında herkesten önce oynama fırsatı sunuyor.

Samsung Deneyim Mağazaları'nda sergilenen Galaxy Z Fold6'larda oyunu oynayan kullanıcılar, mobil oyunlarda grafiklerin ve sürükleyiciliğin geldiği yeni seviyeyi oyun özelinde deneyimleyebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Mobil e-Deneyim İş Birimi Sistem Platformu AR-GE Grubundan Jungwoo Kim, Krafton ile gerçekleşen işbirliğinin oyunu oynayan Galaxy akıllı telefon kullanıcılarına daha heyecanlı ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunacağını belirterek, "İleriye yönelik gerçekleştirilen teknik kapsamlı işbirliğimiz çerçevesinde, daha optimize bir oyun ortamı sunmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

OGÜNhaber