- Büyük ekran premium TV'lerde geçerli kampanya, 8 Ekim 2024 e kadar devam edecek

Samsung'dan Büyük TV Günleri kampanyası

İSTANBUL (AA) - Samsung'un geleneksel "Büyük TV Günleri" kampanyası 10'uncu kez tüketicilerle buluşuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, büyük ekran premium televizyonlarda geçerli kampanya, 8 Ekim'e kadar devam edecek.

Kampanya, yapay zeka destekli üstün ses ve görüntü iyileştirme özelliklerine sahip Samsung televizyon modellerini cazip hediye fırsatlarıyla tüketicilere sunuyor. 8 Ekim gece yarısına kadar sürecek kampanya kapsamında seçili "Neo QLED 8K", "Neo QLED 4K", "QLED 4K", "OLED 4K", "Lifestyle ve Crystal UHD" televizyonlar ile "The Freestyle" projektörlerden satın alan ve tüm kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler, hediye "Gaggia Milano" kahve makinesi ya da model bazında değişen ve 50 bin liraya varan Para Yüklü Kart hakkı kazanacak.

Samsung ayrıca, kampanyaya özel olarak çevrim içi mağazadan satın alımlarda geçerli olmak üzere, 15 günlük koşulsuz para iadesi garanti süresini de 30 güne çıkardı.

Samsung'un ekran deneyimine seviye atlatan, başta "2024 AI televizyon" modelleri olmak üzere premium büyük ekran televizyonları, evde eğlencede yeni bir dönemi başlatıyor ve evin salonunu adeta bir sinema salonuna dönüştürüyor. Neo QLED 8K ile izlenen bir aksiyon filmi, yapay zeka destekli ses ve görüntü iyileştirme teknolojisi sayesinde detayları net ve canlı bir şekilde yaşatıyor.

Crystal UHD veya QLED 4K, futbol maçlarında atılan her bir pası ve şutu akıcı ve keskin görüntü ve ses kalitesiyle ekrana taşıyarak futbol tutkunlarına stadyum heyecanı yaşatıyor. Samsung'un yenilikçi teknolojileriyle evler, en sevilen eğlencelerin merkezi haline geliyor.

OGÜNhaber