- Piapiri'nin alım satım önerileri, BIST100 endeksine kıyasla 3 katın üzerinde getiri sağlayarak yatırımcılara önemli bir avantaj sundu

Piapiri'den yüzde 71 başarı oranı

İSTANBUL (AA) - Ünlü & Co'nun kurum içi fintech girişimi Piapiri, 2024'ün başından eylül ayına kadar yatırımcılara sunduğu önerilerle yüzde 96,8 kümülatif getiri sağlarken, tüm önerilerin başarı oranı yüzde 71 oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Piapiri, 2024'ün başından eylül ayına kadar yatırımcılara sunduğu önerilerle yüzde 96,8 kümülatif getiri sağlarken, tüm önerilerin başarı oranı yüzde 71 seviyesinde gerçekleşti.

Ünlü & Co Araştırma Bölümü (Rasyonet) tarafından hazırlanan raporlarla, aynı dönemde BIST100 endeksinin getirisi yüzde 31,6 olurken, Piapiri'nin alım satım önerileri, BIST100 endeksine kıyasla 3 katın üzerinde getiri sağlayarak yatırımcılara önemli bir avantaj sundu.

Piapiri, finans piyasalarına dair kritik verileri ve Ünlü & Co araştırma ekibinden gelen önerileri yatırımcılara zamanında ulaştırarak, işlem yapmayı kolaylaştıran bir yatırım ekosistemi olmayı amaçlıyor.

Yatırımcılar, Piapiri ile BİST hisse senedi, VİOP, yatırım fonu, varant ve eurobond işlemlerini gerçekleştirebilirken tüm halka arzlara kolaylıkla katılabiliyor; alım satım önerilerini anlık bildirimlerle alarak fırsatları zamanında değerlendirip anında işlem yapabiliyor.

Borsa verilerini (Hisse Senedi, VİOP, Varant, Yatırım Fonu, Kur/Parite ve Kripto Para) canlı ve ücretsiz olarak tek bir ekranda görüntüleyebilen, diledikleri şirketlerle ilgili tüm detaylara erişebilen ve takas analizlerini takip edebilen yatırımcılar, Piapiri üzerinden fiyat ve haber alarmları kurarak piyasadaki fırsatları daha yakından izleyebiliyor.

Finansal okuryazarlığın gelişmesi için yatırım hesabı açan kullanıcılar, ücretsiz olarak sunulan üç aşamalı teknik analiz eğitimine de katılabiliyor.

OGÜNhaber