- Doğal, katkı maddesi içermeyen tatlandırıcı alternatiflerine ulaşmak isteyenlere Metro Türkiye'nin yeni ürünü Metro Chef Hurma Suyu sunuluyor

Metro Türkiye'den "Metro Chef Hurma Suyu"

İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye, sağlıklı yaşamı ve doğal beslenmeyi tercih edenler için "Metro Chef Hurma Suyu"nu raflarına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yüzde 100 hurma içeriğiyle sıcak ve soğuk içeceklerde, tatlı, pasta, kek, şerbet yapımında doğal tatlandırıcı olarak kullanımı uygun olan, şeker ilavesiz, katkı maddesi içermeyen Metro Chef Hurma Suyu mutfaklarında tatlandırıcılara doğal bir alternatif arayan herkese seçenek olarak sunuluyor.

Beslenme trendlerini ve ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı araştırmalar ve çalışmalarla ürün yelpazesini sürekli genişleten Metro Türkiye, kendi markası Metro Chef ile yepyeni bir ürünü daha müşterileriyle buluşturdu. Günümüzde sağlıklı beslenme ve doğal gıdalara olan talep artarken, piyasada bulunan birçok ürünün şeker ve yapay tatlandırıcı içermesi özellikle şeker alımını sınırlamak isteyenlerin karşısına önemli bir sorun olarak çıkıyor.

Doğal, katkı maddesi içermeyen tatlandırıcı alternatiflerine ulaşmak isteyenlere Metro Türkiye'nin yeni ürünü Metro Chef Hurma Suyu sunuluyor.

Yalnızca yüzde 100 hurma içeriğiyle sağlıklı yaşamı ve doğal beslenmeyi destekleyen bu yenilikçi üründe, hurma yapısı gereği doğal şeker içerdiği için ekstra şeker ilavesi bulunmuyor.

Bitki bazlı olması sayesinde tariflerde bal alternatifi olarak da kullanılabilen Metro Chef Hurma Suyu vegan beslenme biçimini seçenler için de bir seçenek oluyor.

Yüksek ısıya dayanıklı olması nedeniyle pişirme ve kaynatma işlemlerinde güvenle tercih edilen Metro Chef Hurma Suyu'nu şeker ve tatlandırıcının kullanıldığı her alanda alternatif olarak kullanılabiliyor.

Sıkılabilir ambalajı sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan ve tekrar doldurulabilen mutfakların bu yeni ürününü Metro Türkiye ve BonVeno mağazalarında restoranlar ve oteller için büyük gramaj seçenekleriyle müşterilere sunuldu.


OGÜNhaber