- MediaMarkt, yapay zeka yeteneklerine sahip akıllı telefonları tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor

MediaMarkt'ta Samsung Galaxy S24 FE satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, Samsung'un Galaxy S24 FE modelini satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre MediaMarkt, yapay zeka yeteneklerine sahip akıllı telefonları tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Şirketin Türkiye genelindeki 101 mağazasında, çevrim içi alışveriş sitesinde ve mobil uygulamasında satışa sunulan Samsung Galaxy S24 FE, Galaxy AI yeniliklerini güçlü performans ve zarif tasarımla bir araya getirirken daha fazla kullanıcıyı birinci sınıf mobil deneyimlerle tanıştırmaya hazırlanıyor.

Gelişmiş kamera ve düzenleme özelliklerine sahip Galaxy S24 FE'nin 6,7 inç Dinamik AMOLED 2X ekranı, uzun ömürlü 4.700 mAh pili ve güçlü Exynos 2400e işlemcisi, eğlencenin ve oyunun süresini uzatıyor. Galaxy S24 FE, birinci sınıf kamera kurulumu, her ikisi de optik görüntü sabitlemeyle (OIS) desteklenen 50MP geniş lens ve 3X optik yakınlaştırmalı 8MP telefoto lensin yanı sıra 12MP ultra geniş lens ve 10MP selfie kamerasına sahip.

Gelişmiş yapay zeka deneyimini daha fazla kullanıcıyla buluşturan Galaxy S24 FE, Galaxy S24 Serisi'nin gelişmiş yapay zeka deneyimlerini daha geniş kitlelere sunuyor. Circle to Search ve Live Translate gibi özellikler, üretkenliği artırarak, dil engellerini ortadan kaldırıyor.

"Sözlü Çevirmen", çevrim dışıyken yüz yüze konuşmaları tercüme ederken, Chat Asistanı mesajlardaki dili düzenliyor. Not Asistanı, not almayı kolaylaştırıp biçimlendirirken, Gezinti Asistanı da web sayfalarını özetleyip tercüme edebiliyor.

77.3 x 162.0 x 8.0 mm boyutları ve 213 gram ağırlığıyla hafif ve ince bir tasarıma sahip olan Galaxy S24 FE, grafit, gri, mavi ve mint yeşili renk seçenekleriyle sunuluyor.

OGÜNhaber