- L'Oreal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu Üst Yönetici Yardımcısı Barbara Lavernos: - "Gerçek insan cildiyle daha fazla benzerlikte özellikler taşıyan, kozmetik ve sağlık sektörlerindeki araştırmacılar için heyecan verici olanakların önünü açacak yeni biyo-bazlı cilt teknolojimiz için heyecanlıyız"

L'Oreal, yeni ürünlerini Paris'te sergiledi

İSTANBUL (AA) - L'Oreal, cilde ve saça dair teknolojik yeniliklerini Fransa'daki Viva Teknoloji Fuarı'nda tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Paris'te düzenlenen Viva Teknoloji Fuarı'na katılan L'Oreal, üretken yapay zeka destekli kişisel güzellik asistanı teknolojisini, yeni nesil cilt bakım cihazını ve kızılötesi ışık teknolojisiyle geliştirdiği saç kurutma makinesini sergiledi.

Fuarda L'Oreal'in bilimsel araştırma ve ürün testlerinde kullanılmak üzere insan derisine benzeyen suni deri teknolojisi "Skin Technology by L'Oreal"in tanıtımı da gerçekleştirildi.

Biyolojinin, mekaniğin ve elektroniğin birleşimiyle hayata geçen Skin Technology by L'Oreal, egzama ve sivilce gibi cilt problemlerinin yanı sıra bronzlaşma ve yaralanma gibi insan derisinin karşı karşıya kalabileceği durumları daha yakından taklit edebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen L'Oreal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu Üst Yönetici (CEO) Yardımcısı Barbara Lavernos, teknolojinin gücünü kullanarak dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşamlarını, güzellikle iyileştirdiklerini belirtti.

Lavernos, "VivaTech'te, diğer çığır açan yeniliklerin yanı sıra, Skin Technology by L'Oreal'i de tanıttık. Gerçek insan cildiyle daha fazla benzerlikte özellikler taşıyan, kozmetik ve sağlık sektörlerindeki araştırmacılar için heyecan verici olanakların önünü açacak yeni biyo-bazlı cilt teknolojimiz için heyecanlıyız." değerlendirmesinde bulundu.

- Fuarda Creaitech de tanıtıldı

Şirket, aynı zamanda yapay zeka temelli güzellik içerik laboratuvarı "Creaitech"i de ilk kez görücüye çıkardı.

L'Oreal Grup Dijital ve Pazarlama Direktörü Asmita Dubey, "Creaitech GenAI Güzellik İçerik Laboratuvarımız, insan elinin ve üretken yapay zeka araçlarının birlikte neler başarabileceğinin bir kanıtıdır. Yeni marka özel modellerimiz ile GenAI'yı, markalarımızın benzersiz görsel kodlarını tanıması ve yenilikçi güzellik kampanyalarını daha hızlı başlatması için eğitebiliriz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Yeni Güzellik Kodları İçerik Üreticisi Programı'nı devreye aldıklarını kaydeden Dubey, L'Oreal Paris, Lancome ve La Roche-Posay markalarıyla en son teknoloji araç ve tekniklerden yararlanma konusunda uzman 30 kişilik ekiple işbirliği yaparak bu alanlara öncülük ettiklerini aktardı.

OGÜNhaber