Logo İşbaşı, mali uygulaması "İşbaşı POS"u kullanıma sundu

İSTANBUL (AA) - Logo İşbaşı, Android cihazlarla uyumlu olarak çalışabilen mali uygulaması "İşbaşı POS"u kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dijital platform işlevi gören Logo İşbaşı'nın yeni uygulaması İşbaşı POS, küçük işletmelerin ve esnafların NFC özellikli cep telefonları ve tabletlerini POS'a dönüştürüyor. Android özellikli fiziki POS üzerinden de kolayca ve avantajlı oranlarla ödeme alabilmeleri sağlanıyor.

İşbaşı POS, Vergi Usul Kanunu (VUK) 507 mevzuatına uygun olarak hazırlandı. Android cihazlarla uyumlu olarak çalışabilen güvenli bir mali uygulama niteliğindeki İşbaşı POS, sepet ve hızlı satış özelliği ile e-Belge oluşturmaya ve karşılığında tahsilat işlemi gerçekleştirmeye imkan veriyor.

Tüm işletmelere Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz'a (ÖKC) geçme zorunluluğu getirilmesiyle birlikte küçük işletmelere maliyet avantajı sağlayan İşbaşı POS, fiziki POS'un sahip olma, bakım ve onarım gibi masraflarını ortadan kaldırıyor. Ayrıca yüksek POS komisyon oranları yerine avantajlı oranlarla ödeme alma fırsatı sunuyor.

Uygulamayla birlikte tablet, telefon ve farklı donanımlarla lokasyon fark etmeden satış yapmak, tüm ödemeleri almak ve e-belge göndermek mümkün hale geliyor.

Logo Yazılım tecrübesiyle geliştirilen İşbaşı POS uygulamasını kullanan müşteriler, satış yazılımı ve Vergi Usul Kanunu (VUK) 507 kapsamındaki e-fatura kullanımları için de herhangi bir ücret ödemiyor. Ön satış ve sepet özelliği ile çalışan uygulama, ön muhasebe entegrasyonu sayesine POS'tan geçen işlemlerin mali müşavirlerle paylaşılarak muhasebeleşmesine de olanak tanıyor.

65 bin mikro işletmenin aktif olarak fatura kestiği, gelir, gider ve stoklarını takip ettiği Logo İşbaşı'na internet adresinden üye olunabilirken, 14 gün boyunca ücretsiz deneme sürümü kullanılabiliyor.

OGÜNhaber