LG'nin "XBOOM Go XG2T" ürünü mini tasarımıyla öne çıkıyor

İSTANBUL (AA) - LG Electronics'in (LG) taşınabilir bluetooth hoparlör serisinde yer alan "LG XBOOM Go XG2T", mini yapısına rağmen sağlam tasarımı ve güçlü sesiyle öne çıkıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LG, müzikseverlerin favori ürünü "XBOOM" serisi taşınabilir hoparlörlerinin yeni modellerini kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor.

LG, "Sound Boost" özelliğiyle ekstra güçlü sesi, 10 saate varan pil ömrü ve dayanıklılığı ile boyutundan beklenmeyecek bir performans sunan "LG XBOOM Go XG2T'yi müzikseverlerin beğenisine sundu.

- Kaliteli ses deneyimi

Kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi için ses "EQ"sunu özelleştirme fırsatı sunan LG XBOOM Go XG2T, "Düşük Ses Yükseltme Algoritması" ile fısıltı yumuşaklığında ses seviyelerinde bile olağanüstü güçlü bas imkanı sağlıyor.

LG, düşük ses seviyelerinde tutarlı ve zengin bas kalitesi sağlamak için bas algoritmasını geliştirdi. Böylelikle kullanıcılar, sevdikleri şarkıların hiçbir ayrıntısını kaçırmıyor.

Kullanıcılar, ayarlanabilir ip ile ürünü diledikleri yere bağlayabiliyor. LG XBOOM Go XG2T'nin dört tarafını çeviren ayarlanabilir ip, bisiklet üzeri veya çanta yanı gibi yerlere monte edilebilirken, bilekten de geçirilerek kullanılıyor. Ürün, 280 gramlık ağırlığıyla her yere taşınabiliyor.

- Aramaları, elleri meşgul etmeden yanıtlayabiliyor

LG XBOOM Go XG2T'i telefon olarak kullanan müzikseverler, gelen aramaları ellerini meşgul etmeden yanıtlayabiliyor, başka işlerle uğraştıklarında bile aramayı kaçırmıyor.

ABD askeri standartlarına uygun bağımsız bir laboratuvar tarafından 7 farklı "MIL-STD 810H" dayanıklılık testini geçerek onaylanan LG XBOOM Go XG2T, dayanıklılık ve maksimum performans sağlıyor.

Ürünün bluetooth hoparlörünün ise "KOLAS Labs" sertifikasyonu bulunuyor. Darbe, yüksek sıcaklık, suya daldırma, toz, yağmur, titreşim ve tuz sisine dayanıklı olan hoparlör, her türlü macerayla başa çıkabiliyor.

OGÜNhaber