LG XBOOM Go XG8T ışıklarla desteklenmiş güçlü ses özelliği ile öne çıkıyor

İSTANBUL (AA) - LG'nin taşınabilir bluetooth hoparlör serisinin yeni üyesi "LG XBOOM Go XG8T" güçlü sesinin yanı sıra ortamı ışıklandırmasıyla öne çıkıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LG, müziğin güçlü sesi ile ışıkların sağladığı büyülü ortamı birleştiriyor. Kullanıcıların, derin bas ve güçlü çıkış sağlayan "LG XBOOM Go"nun olağanüstü sesini deneyimlemesini sağlayan LG XBOOM Go XG8T'nin, toplam 120 vattlık çıkışı bulunuyor.

LG XBOOM Go XG8T, "track woofer" ve "Cone tweeter"larıyla tüm yüksek ve düşük notaları zengin ve canlı bir şekilde sunuyor. Ürün, bas yükseltme algoritması sayesinde müzik kısılsa bile her bas notasının duyulmasını ve hissedilmesini sağlıyor. "Sound Boost" düğmesine tek bir dokunuşla, ses alanı genişletilebiliyor. Bu da kullanıcıların oynatma listesinin keyfini daha yüksek sesle çıkarmasını sağlarken, güçlü sesle daha fazla eğlence sunuyor.

- Müzik ve ışığın uyumu

"LG XBOOM Go XG8T" sahipleri, ruh hallerini "light studio" ile senkronize ediyor. LG, "XBOOM" uygulamasıyla kullanıcıların ruh hallerine uygun müzik ve ışıklandırmayı deneyimlemesini sağlıyor. Kullanıcılar, ortam, parti, doğa gibi hazır temaları seçebilmenin yanı sıra, kendilerine ve müziklerine özel ışıklandırmayı da uygulama üzerinden oluşturuyor.

Ürün, rahat kullanım için yumuşak kumaştan yapılan ve kolayca çıkarılabilen "hibrit askı" sayesinde omuzda veya elde kolaylıkla taşınabiliyor.

Açık havada kullanım için ideal olan LG XBOOM Go XG8T, "IP67" ile suya ve toza karşı dayanıklı yapısı sayesinde kullanıcıların endişe etmeden, kesintisiz müziğin keyfini çıkarmasını mümkün kılıyor. ABD askeri standartlarına göre test edilip onaylanan ürün, etkisi kanıtlanmış dayanıklılık ve maksimum performans sağlıyor. "MIL-STD-810" standart testleri ve "KOLAS Labs" sertifikasyonuna sahip ürünün, darbe, yüksek sıcaklık, suya daldırma, toz, yağmur, titreşim ve tuz sisine karşı dayanıklılığı bulunuyor.

LG XBOOM Go XG8T, 15 saatlik pil ömrü ile kullanıcıların müziği diledikleri yere taşımasına olanak sağlıyor. Hoparlör, kullanıcıların müzik çalarken gelen aramaları yanıtlamasına imkan tanırken, eller serbest sohbet edilebilmesi için modlar arası geçiş yapıyor.

OGÜNhaber