- Karmod Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Hakan Durmaz: - "Son iki ay içerisinde 2 ülkeyi daha ihracat listemize ekledik. Afrika'da Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) 136., Güney Amerika’da Arjantin ise 137. ihracat ülkemiz oldu"

Karmod Prefabrik'in ihracat gerçekleştirdiği 137. ülke Arjantin oldu

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik'in ihracat gerçekleştirdiği 137. ülke Arjantin oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arjantin'in Başkenti Buenos Aires'e yapılan ihracat kalemlerinin konteyner ofis ve sosyal konutlardan oluştuğu belirtildi.

Kaynaksız demonte üretimle hazırlanan konteyner ofis ve sosyal konuttan oluşan yapılar Buenos Aires'e deniz yoluyla sevk edildi. Kaynaksız yeni nesil teknolojiyle üretilen Karmod konteyner yapılar cıvata somun ve geçmeli sisteme sahip. Saha kurulumu çok kısa zamanda tamamlanarak oturuma hazır hale getirilebiliyor. Arjantin'e ihraç edilen konteyner yapılar 2,30x12 metre sosyal konut ile 2,30x6 metre ofislerden oluşuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Hakan Durmaz, Güney Amerika'da Brezilya ve Meksika'dan sonra G-20 listesinde yer alan Arjantin'e de ihracat yapma başarısı gösterdiklerini aktardı.

Durmaz, "İhracatta 140 ülke hedefimize doğru ilerliyoruz. Son iki ay içerisinde 2 ülkeyi daha ihracat listemize ekledik. Afrika'da Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) 136., Güney Amerika’da Arjantin ise 137. ihracat ülkemiz oldu." ifadelerini kullandı.

İhracatta 140 ülke hedeflerine doğru ilerlediklerini belirten Durmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"1986'dan bugüne uzmanlığımız, sürdürülebilir üretim kalitemizle ihracatta 140 ülke hedefimize doğru ilerliyoruz. Umarım bu hedefe 40. yılımızı kutlayacağımız önümüzdeki sene ulaşmış oluruz. Güney Amerika'da bir kaç ülke hariç tamamına yakınına ihracat yaptık. Brezilya ve Meksika ihracatımız sonrası Arjantin bizim için öncelikli hedef ülkeydi. Bu ülkeyle birlikte Kuzeyde ABD ve Kanada dahil kıta genelinde G-20 ülkelerinin tamamına ihracat gerçekleştirmiş olduk."

OGÜNhaber