Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 153 Restoran’ın ikincisinin Atakum ilçesinde hizmete girdiğini açıkladı.

İkinci “153 Restoran” Atakum’da açıldı: 4 çeşit yemek 70 TL

Sosyal belediyeciliğe ve insan odaklı çalışmalara büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, lezzetli ve uygun fiyat avantajı ile dikkat çeken lokantaların sayısını artırıyor. İlk olarak İlkadım’da İlçe Transfer Merkezi’nin olduğu alanda açılan ve büyük memnuniyet oluşturan 153 Restoran’ın ikincisi ise Atakum’da OMÜ Rektörlük/Batı Garajı Tramvay İstasyonu yanında hizmete girdi. Üçüncü 153 Restoran da Kent Park’ta hayata geçirilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla hayata geçirilen proje ile birçok kişi kaliteli yemeği daha ekonomik yeme fırsatı buluyor.

Menüler özenle hazırlanıyor
153 Restoranlarda çorba 20 TL, ana yemek 40 TL; 4 çeşit yemekten oluşan tabldot ise 70 liradan satışa sunuluyor. Her gün farklı alternatiflerin yer aldığı restoranda tas kebabından köfteye, haşlamadan tavuğa, pilavdan çorbaya her yemek özenle müşterilere sunuluyor.

“Gönle dokunan hizmetlere devam edeceğiz”
153 Restoran’ın ikincisinin Atakum ilçesinde hizmete başladığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hemşehrilerimizin mutluluğu, şehrimizde huzurlu yaşamaları bizler için her şeyden daha kıymetli. Bu nedenle insanı merkezine alan her iş her proje bizim önceliğimiz. Uygun fiyata lezzetli, kaliteli yemeklerin olduğu restoranlarda o projelerden biri. İlk olarak İlkadım’da, İlçe Transfer Merkezimizin bulunduğu alanda hizmete başladık. Çok güzel geri dönüşler aldık. Şimdi de bu restoranların ikincisini Atakum’da hizmete açtık. Burası öğrencilerimizin de yoğun olduğu bir bölge. Hem keseye hem de damaklara hitap etmiş oluyoruz. Bu da bizim için kıymetli. Sosyal belediyecilik anlamında yapılan her işi çok kıymetli buluyorum. Bu anlamda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için insanımız, insanımızın mutluluğu çok değerli. Rabbim güzel işlere imza atmamızı nasip etsin. 153 Restoranımız; şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun. Samsun’umuzun belirli noktalarında, esnafımızı da etkilememeye özen göstererek hemşehrilerimizi aynı hizmetle buluşturmayı sürdüreceğiz. Gönle dokunan çalışmalarımızı artırmaya devam etmek en büyük gayemiz” dedi.
OGÜNhaber