- Model, üç katlı ekran yapısı, kullanıcıların daha geniş ve daha verimli bir ekran deneyimi yaşamalarını sağlarken, aynı zamanda cihazı daha kompakt bir şekilde taşıyabilmelerine olanak tanıyor

Huawei üçe katlanan telefonu Huawei Mate XT'yi tanıttı

İSTANBUL (AA) - Huawei, 3'e katlanan telefonu "Mate XT" adıyla da anılan "Mate XT Ultimate Design"ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, model, esneklik ve çok yönlülük konusunda çıtayı bir üst seviyeye taşıyor.

Kullanıcılar, cihazın ekranını üç farklı şekilde katlayarak, farklı kullanım modlarına kolaylıkla geçiş yapabiliyor. Bu teknoloji, cihazın taşıma kolaylığını artırırken, büyük bir ekran deneyimi arayan kullanıcılar için de çözüm sunuyor.

Üç katlı ekran, kullanıcıların çoklu görev yapma imkanlarını genişletirken, cihazı hem taşınabilir bir tablet hem de akıllı telefon olarak kullanabilmelerini sağlıyor.

Model, yalnızca teknolojik özellikleriyle değil, aynı zamanda tasarımıyla da dikkati çekiyor. Cihazın zarif ve modern yapısı, ileri teknolojiyle estetiğin mükemmel bir uyumunu sunuyor.

Kullanıcılara estetik bir görünüm sunarken, işlevselliği de elden bırakmayan modelin ekranı katlandığında, kullanıcılar kolay taşınabilir bir form elde ediyor. Ancak model, ekran açıldığında, geniş bir alan sunarak çalışma, oyun oynama veya medya izleme deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.

Modelin OLED ekranı, tek, çift ve üçlü kullanımlarda sırasıyla 6,4, 7,9 ve 10,2 inç oluyor.

3K çözünürlüğündeki ekran tamamen açıldığında, 16:11 altın oran ölçülerine gelerek hem medya tüketimi hem de verimlilik değerleri sunuyor. 10 bit renk derinliği ile 1 milyardan fazla renk görüntüleyebilen ekran P3 renk gamutunu da destekliyor.

Model, üç katlı ekran yapısı, kullanıcıların daha geniş ve daha verimli bir ekran deneyimi yaşamalarını sağlarken, aynı zamanda cihazı daha kompakt bir şekilde taşıyabilmelerine olanak tanıyor.

- Gelişmiş kamera özellikleriyle dikkati çekiyor

Genişletilebilir ekran ve telefon üzerinde çalışan HarmonyOS 4.2 işletim sisteminin yetenekleri sayesinde çoklu görev yapma imkanı artarken, kullanıcılar aynı anda birden fazla uygulamayı kullanabiliyor.

Model, sadece ekranıyla değil, aynı zamanda sunduğu performansla da fark yaratıyor. Şirketin geliştirdiği en son teknolojiyle donatılan cihaz, yüksek hızlı işlemci, uzun ömürlü batarya ve gelişmiş kamera özellikleriyle dikkati çekiyor.

Oyun oynarken ya da medya izlerken, kullanıcılar akıcı ve hızlı bir deneyim yaşarken, aynı zamanda çoklu görevlerde cihazın güçlü performansı sayesinde, kullanıcılar kesintisiz bir kullanım elde ediyor.

Cihaz, 16 GB RAM ile gelirken, depolamasında da 256 GB, 512 GB ve 1 TB seçenekleri sunuluyor.

Kamera özellikleriyle de öne çıkan model, 3 katlı ekranın sağladığı avantajlar, kamera kullanımı sırasında da kendini gösteriyor.

Kullanıcılar, farklı açılardan çekim yaparken, geniş ekranın sunduğu esneklikten faydalanabiliyor. Bu sayede, fotoğraf ve video çekiminde daha geniş bir perspektife sahip olunabiliyor, yüksek çözünürlüklü görüntüler elde edilebiliyor.

OGÜNhaber