Huawei akıllı saatlerinde "BolPara Puanları" kazanma fırsatı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Huawei'nin yeni nesil akıllı saatlerinde yer alan "Huawei Aktivite Halkaları" ile kullanıcılar, hem sağlık hedeflerine ulaşma hem de E-Shop'ta kullanılabilecek "BolPara Puanları" kazanma fırsatı yakalıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre kampanya "Huawei Watch Fit 3" ve "Huawei Watch Gt 4" gibi akıllı saat modellerinde, bilimsel verilere dayalı egzersiz önerileri ve oyunlaştırılmış motivasyon araçları sunarak daha sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemeyi amaçlıyor.

"Huawei Aktivite Halkaları" kullanıcıların günlük fiziksel aktivitelerini izleyerek sağlıklı alışkanlıklar geliştirmelerine yardımcı olan üç ana metrikten oluşuyor. Kırmızı halka "hareket"i, sarı halka "egzersiz"i ve mavi halka "ayakta durma"yı temsil ediyor. Bu üç halkayı her gün tamamlayan kullanıcılar, sağlıklı yaşam yolculuklarında yeni hedeflere ulaşarak kendilerini ödüllendirme şansı yakalıyorlar.

"Huawei Health" uygulaması aracılığıyla "Aktivite Halkalarını" tamamlayan katılımcılar, her hafta belirledikleri sağlık hedeflerine ulaşmaları durumunda "BolPara Puanları" kazanma fırsatı elde ediyor.

Bir haftada herhangi bir beş gün boyunca sağlık hedeflerini tamamlayan kullanıcılar, kazandıkları puanları "Huawei E-Shop"ta indirim olarak kullanabiliyor. Bu kampanya, kullanıcıların egzersiz yaparken hem keyif almalarını hem de kazanmalarını sağlıyor.

- Gelişmiş teknolojik özellikler

"Huawei Watch Fit 3 " ve "Huawei Watch Gt 4" modelleri, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş antrenman önerileri sunan "Huawei TruSport" teknolojisiyle donatılmış durumda. Bu teknoloji, kullanıcının Koşu Yetenek İndeksi (RAI) verilerini analiz ederek hız, kalp atış hızı ve koşu mesafesi gibi faktörlere dayalı kişiselleştirilmiş antrenman planları oluşturuyor. Akıllı GNSS algoritması sayesinde, koşu rotaları daha doğru bir şekilde takip ediliyor, böylece sporcular ve doğa tutkunları yeni yollar keşfetme imkanı buluyor.

Ayrıca, gelişmiş sağlık takip özellikleri sunan "Huawei TruSeen" teknolojisi, kullanıcıların sağlık ve fitness ilerlemelerini daha kapsamlı bir şekilde görmelerini sağlıyor. "Huawei StayFit" uygulamasıyla kalori yönetimi, gelişmiş uyku takibi gibi birçok özelliği de kullanıcılara sunuyor.

Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcılar, Huawei Health uygulamasını indirip hesap oluşturduktan sonra "Aktivite Halkaları" bölümünde sağlık hedeflerini belirleyerek yarışmaya katılabilirler. Sağlık hedeflerini haftanın beş gününde tamamlayan kullanıcılar, kazandıkları "BolPara Puanlarıyla" Huawei Online Mağaza alışverişlerinde indirim kazanma fırsatı elde edecek.

OGÜNhaber