- Dudak parlatıcıları ve aydınlatıcıların satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık 5 kat arttı

Hepsiburada yılın ilk yarısında en çok satılan kozmetik ürünleri paylaştı

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, 2024'ün ilk 6 ayında kozmetik ve kişisel bakım kategorisinde en çok satılan ürünlerini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada kullanıcıları, kozmetik kategorisinde en çok renkli kozmetik ürünleri satın aldı. Dudak parlatıcıları ve aydınlatıcıların satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık 5 kat artarak en çok satılan ürünlerden oldu. "New Well" ve "Note" en çok satılan aydınlatıcı markalarından olurken, dudak parlatıcılarında da "Kiko Milano" ön plana çıktı.

Bu ürünleri allıklar, makyaj bazları, göz farları ve bronzlaştırıcılar takip etti. Dudak ürünlerinde Note ve Kiko Milano, maskaralarda ise Kiko Milano ve "L'Oreal Paris" markaları daha çok satıldı.

Cilt bakım ürünlerinin satışı da iki kat artarken, en çok tercih edilen marka "Cream Co." oldu. Kullanıcılar, son 6 ayda parfümlere de yoğun ilgi göstererek, satışları geçen senenin aynı dönemine göre iki kat arttırdı. "Versace" en çok satın alınan parfüm markası oldu. Deodorant ve vücut spreylerinde ise "Yves Rocher" ve "Victoria's Secret" markaları öne çıktı.

- Güneş koruma ve kişisel bakım ürünlerinde artış

Yaz mevsiminin gelmesiyle, güneş ürünlerinin satışında da artış yaşandı. Güneş koruma ürünleri ve güneş sonrası ürünleri, yaklaşık iki kat büyüme kaydetti. "Eda Taşpınar" markasının güneş ürünleri ve L'Oreal Paris'in güneş koruma ürünleri, en çok tercih edilenlerden oldu.

Yüz bakımda ise "Osveld" markasının masaj aleti en çok satılan marka olarak öne çıkarken, kullanıcılar şarjlı diş fırçalarında "Philips"i tercih etti. Saç bakımında "Elidor", duş ürünlerinde ise Dove, kullanıcıların en çok tercih ettiği markalar arasına girdi.

Hepsiburada Premium üyelik programının ikinci yılına özel, 16-22 Temmuz arasında düzenlenecek "Büyük Premium İndirimleri" kapsamında, dünyaca ünlü ve yerli markaların ürünlerine ait birçok kampanya kullanıcılara sunulacak. Kategoriye özel indirimlere ek olarak her güne farklı tutarlarda kupon fırsatları da kullanıcıları bekleyecek.

OGÜNhaber