- Ofis hayatının ve özel günlerin en önemli tamamlayıcılarından biri olan klasik ayakkabılar FLO koleksiyonunda deri ve süet seçeneklerişle erkekleri bekliyor

FLO'dan yeni sezon koleksiyonu

İSTANBUL (AA) - FLO, günün her anına eşlik edecek birçok modelin yer aldığı yeni sezon koleksiyonuyla hem sportif hem günlük kombinlerin tamamlayıcısı olacak modellerini kadın, erkek ve çocukların beğenisine sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, stilini konforlu şekilde tamamlamak isteyen kadınlar için siyah, beyaz, gri ve bej renkleriyle öne çıkan spor ayakkabılar renkli şeritler ve kalın taban detaylarıyla kombinlerin parçası oluyor.

Topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen kadınların tercihi olacak topuklu ayakkabılar ise toka detaylarıyla harmanlanarak özel davet ve ofis kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor.

Kadınların vazgeçilmez parçası olan çantalar ise FLO koleksiyonunda sezon eğilimlerini yansıtıyor. Ayakkabılarla uyum yakalayacak modeller geniş iç hacmi sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor.

Ofis hayatının ve özel günlerin en önemli tamamlayıcılarından biri olan klasik ayakkabılar FLO koleksiyonunda deri ve süet seçeneklerişle erkekleri bekliyor. Spor ayakkabıdan vazgeçemeyen erkekler için ise renk detaylarıyla ve kalın taban detaylarıyla süslenmiş spor ayakkabılar dikkatleri adımlara çekiyor. Koleksiyonda yer alan çantalar da ayakkabılarla uyum yakalayarak kombinlere eşlik ediyor.

FLO, bu sezonda da çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Cıvıl cıvıl renklerle öne çıkan modellerin yer aldığı koleksiyon miniklerin hem okulda hem günlük hayatta adımlarına konfor katıyor. Cırtcırt detaylarıyla kullanım kolaylığı sunan modeller çocukların beğenisine sunuluyor.

OGÜNhaber