En Yakıt'tan 3 kat mil kazandıran yeni kampanya

İSTANBUL (AA) - En Yakıt, 25 Ekim-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak yeni kampanyasıyla müşterilerine 3 kat mil kazanma imkanı sunuyor.

En Yakıt'tan yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları'nın yolcu programı Miles&Smiles ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında daha önce müşterilerine 2 kat mil kazanma imkanı sunan şirket, 3 kat mil kazanma kampanyası başlattı.

Buna göre, 25 Ekim-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Miles&Smiles Classic ve Classic Plus üyeler şarj sırasında 1 kilovatsaat başına 3 mil, Elite ve Elite Plus üyeler ise 1 kilovatsaat başına 4,5 mil kazanacak.

En-ix teknolojisiyle araçlarını hızlı şarj ederken mil kazanma ayrıcalığı da elde edecek En Yakıt müşterileri, bu milleri ödül bilet düzenleme, uçuş esnasında kabin sınıfını yükseltme gibi birçok hizmeti alırken kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen En Yakıt Genel Müdürü Tayfun Şenses, söz konusu kampanyayla elektrikli araç kullanıcıları ve sık seyahat edenler için ekstra avantajlar sunduklarını belirterek,"Daha önceki 2 kat mil kampanyasına müşterilerimizden gelen ilgi üzerine bu kampanyamızı daha da büyüterek yeniden uygulamak istedik. Müşterilerimizin memnuniyeti için bu gibi kampanyaları artırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

OGÜNhaber