- DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi: - "Yatırımlarımız devam ediyor, çok yakında açılacak yeni noktalarımızla büyümemiz uzun vadeli stratejik planımıza uygun olarak devam edecek"

DS Automobiles, Türkiye çapındaki satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletiyor

İSTANBUL (AA) - DS Automobiles, Türkiye çapındaki satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, satış ve satış sonrası hizmet ağına yatırım yapmaya devam eden DS Automobiles, yeni illerde yetkili satış kanalı "DS Store"ların sayısını ve Türkiye çapında 20 noktaya yayılmış satış sonrası hizmet ağı "DS Servıce"lerin hizmet kapasitesini artırıyor. "DS Servıce" yatırımlarını sürdüren marka, deneyimli servis ekibi ve teknik kapasitesiyle hizmet kalitesini sürekli artırıyor.

DS Automobiles markasıyla tanışmak isteyen misafirlerini DS Store İstanbul, DS Store İstanbul Anadolu, DS Store Ankara, DS Store İzmir, DS Store Bodrum, DS Store Antalya, DS Store Bursa ve DS Store Gaziantep olmak üzere 8 farklı noktada kusursuz hizmet anlayışıyla ağırlamayı sürdürüyor.

- Mekanik atölye kapasiteleri artırıldı

Servis kapasitesini artırmaya devam eden DS Automobiles, DS Servıce İstanbul Büyükdere ve DS Servıce Ankara servislerinde gerçekleştirilen yatırımlarla kapasitesini artırdı. İstanbul Büyükdere’de yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için üç adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 11 mekanik iş istasyonuna ulaşıldı.

Böylece marka, mekanik tarafta günde 28 otomobilin bakım ve onarımını gerçekleştirebileceği bir kapasiteye ulaşmış oldu.

DS Automobiles, DS Servıce Ankara yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için 2 adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 6 mekanik iş istasyonuna ulaştı. Bu da markanın Ankara’daki mekanik bölümünün günlük otomobil bakım ve onarım kapasitesini 15 otomobile çıkarmış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, Türkiye çapındaki hizmet ağını ve kalitesini sürekli artırdıklarını belirtti.

Eskinazi, "2023 yılı başında DS Store Bursa, bu yıl başında da DS Store Gaziantep’in açılması ile markamız yeni illerde de temsil edilmeye başlandı. Yatırımlarımız devam ediyor, çok yakında açılacak yeni noktalarımızla büyümemiz uzun vadeli stratejik planımıza uygun olarak devam edecek. Aldığımız aksiyonlar sonucunda DS Servıce İstanbul Büyükdere’de mekanik atölye kapasitemizi ise yüzde 265 artırmış olduk. DS Servıce Ankara’da ise mekanik atölye kapasitesi yüzde 100 arttı." dedi.

OGÜNhaber