- Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can: - "Eğitim liderleri olarak bugünün ihtiyaçlarına uygun, çağın gereksinimlerini karşılayan bir eğitim sistemi oluşturmak en büyük hedefimiz"

Doğa Koleji'nden "Eğitim Liderleri Buluşması"

İSTANBUL (AA) - Doğa Koleji tarafından düzenlenen "Eğitim Liderleri Buluşması" kolejin Acıbadem Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Kolejden yapılan açıklamaya göre, toplantıya, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın, genel müdürlük üst düzey yöneticileri, kampüslerin eğitim yöneticileri ve İstanbul Bilgi Üniversitesi yöneticileri katıldı.

Etkinlikte, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Aydemir "Sürdürülebilir Gelecek için Dönüşümcü Liderlik" ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Baştuğ "Yeni Müfredat Üzerine Değerlendirmeler" başlıklı sunumları yaptı.

Açıklamada, etkinlikte yaptığı konuşmasına yer verilen Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, eğitimin "toplumun temel direği ve geleceğin anahtarı" olduğunu ifade etti.

Can, sürekli gelişim ve yenilikçi yaklaşımlarla öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkardıklarını vurgulayarak, "Eğitim liderleri olarak bugünün ihtiyaçlarına uygun, çağın gereksinimlerini karşılayan bir eğitim sistemi oluşturmak en büyük hedefimiz. Doğa'mıza katılan kampüslerimizle Doğa'mız büyüyor. Öğrencilerimizin akademik, sportif, ulusal ve uluslararası başarıları eğitim-öğretim yılının başından bu yana bizleri gururlandırıyor ve bundan sonra da birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır." değerlendirmesinde bulundu.

Teknolojinin etkin kullanımıyla ders içeriklerini zenginleştirerek öğrenme deneyimlerini daha kalıcı hale getirmeyi hedeflediklerinin altını çizen Can, "Ayrıca fiziksel altyapımızı ve kaynaklarımızı sürekli olarak güçlendirerek öğrencilerimize en iyi ortamı sağlamaya devam ediyoruz. Türkiye'nin en köklü ve yenilikçi üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesinin fakülte ve bölümleriyle birlikte Doğa Koleji'nin akademik programlarının ve eğitim kadrosunun gelişimine yönelik yürütülen projeler başarıyla sürdürülmektedir." ifadelerini kullandı.

Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü de amaçlarının "Türkiye'nin dört bir yanında Doğa'nın eğitimiyle buluşmayan öğrenci kalmaması" olduğunu belirterek, yeni eğitim-öğretim döneminde kolejin 150 yerleşkeye ulaşma hedefi olduğunu belirtti.

Alpözü, "Bireyin potansiyelini ortaya çıkararak, iletişim becerisi yüksek yetkin nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Doğa Kolejinin akademik başarıdan, sanata, spora birçok alanda gerçekleştirdiği başarılar artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Doğa Koleji Pazarlama Direktörü Dr. Nurhan Sütlaş ise eğitim işbirliklerinin önemine değinerek, "Türkiye'nin alanında en yetkin, yurt içinde ve yurt dışında başarılar ve ödüller kazanmış isimleri ve kurumlarından öğrencilerimizin, okulumuzda almış oldukları eğitimin yanı sıra kendilerini geliştirmeleri ve ilgi alanlarına yönelik yeni beceriler kazanmaları için fırsat sunacağız." değerlendirmesinde bulundu.

OGÜNhaber