Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı” dedi.

DAİMFED’in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldı

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, DAİMFED Adana ve Malatya yönetim kurulu üyeleri, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi ziyaret etti.
Ziyarette, DAİMFED’in sektördeki işçi sorununu ortadan kaldırmak için Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ile imzaladığı protokolün Malatya’da uygulanmasının gerekliliği görüşüldü.

“İş kazandırma gayreti içinde olmaya devam edeceğiz”
DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı. Malatya’da da yapacağımız protokolde bizler müteahhitler olarak adalet için gerekli her hizmetin içerisinde olmaya devam edeceğiz. DAİMFED olarak ceza evlerinde hükümlü ve yükümlü bulunan sosyal proje hedeflerimizin çerçevesinde terör ve yüz kızartıcı suç harici olan kardeşlerimize iş makinesi operatörlüğü ehliyeti sağlayarak bu konudaki hizmet eksiğimize önemli katkı koymak ve eleman tıkanıklığına çare üretmiş olup insanlarımıza da iş kazandırma gayreti içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretin sonunda DAİMFED yönetimi Cumhuriyet Başsavcısı Mete’ye tablo taktim etti.
OGÜNhaber