- Ekran kartı yenilenen Excalibur G911, "Turbo Termal Soğutma Teknolojisi"yle ısınma sorununa çözüm sundu

Casper Excalibur G911'den ısınma sorununa yenilikçi çözüm

İSTANBUL (AA) - Casper Excalibur'un NVIDIA RTX4090 ekran kartıyla yenilenen G911 modeli, işlemci ve ekran kartını ayrı ayrı soğutarak ısınma sorununa yenilikçi çözüm üretti.

Casper'dan yapılan açıklamaya göre, NVDIA RTX4090 ekran kartıyla yenilenen Excalibur G911, "Turbo Termal Soğutma Teknolojisi"yle cihazların ısınma sorununa karşı yeni bir çözüm sundu.

Yapay zeka destekli ADA LoveLace mimarisiyle geliştirilen RTX4090, eksik pikselleri otomatik tamamlama, iki kata kadar performans artışı ve enerji tasarrufu gibi birçok konuda kullanıcıların görsel deneyimini iyileştiriyor.

Bu özellikler, Excalibur G911'de yer alan akıllı turbo termal soğutma teknolojisinin sağladığı güçlü sıcak-soğuk hava sirkülasyonu sayesinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

89 adet fan bıçağı ve dakikada 5400 RPM değerindeki 2 adet akıllı turbo fan, Excalibur G911'in performansını artırırken, soğutma sistemindeki ikiz fanlı yapı ise sıcak havanın tahliyesi ve soğuk havanın içeriye alınmasını çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştiriyor.


OGÜNhaber