- Filenin Sultanları, bugün saat 18.15'te Brezilya ile karşılaşacak

Bronz Madalya Heyecanı Trendyol ile Sanatçılar Parkı'nda yaşanacak

İSTANBUL (AA) - Trendyol, "Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta!" etkinliği kapsamında taraftarları, Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın (Filenin Sultanları) bugün saat 18.15’te Brezilya’yla oynayacağı Paris 2024 Olimpiyatları bronz madalya maçında Sanatçılar Parkı'ndaki dev ekran karşısında buluşturacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, Türk sporuna olan bağlılığını yıl boyunca sürdürdüğü sponsorluklar ve verdiği desteklerle ortaya koyuyor.

Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru olmasının yanında Trendyol, Türkiye Voleybol Milli Takımları ana sponsorluğunu, A Milli Futbol Milli Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) ise resmi sponsorluğunu üstleniyor.

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 macerası, Trendyol sponsorluğunda Sanatçılar Parkı'nda kurulan dev ekranda büyük bir heyecanla takip ediliyor. Etkinlik serisinde, takımın 8 Ağustos'ta İtalya karşısında verdiği yarı final mücadelesi, binlerce taraftarın desteğiyle izlendi.

Filenin Sultanları yarı final maçından mağlup ayrılarak altın madalya şansını yitirmiş olsa da bronz madalya için olimpiyat heyecanı sürüyor. Gözler, ay-yıldızlı millilerin bronz madalya için vereceği mücadelede.

Filenin Sultanları, bugün saat 18.15'te Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, bir kez daha "Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta!" sloganıyla Trendyol sponsorluğunda Sanatçılar Parkı'nda dev ekranda canlı olarak yayınlanacak.

OGÜNhaber