- Biletinial Kurucusu ve CEO'su Ulaş Uslu: - "Biletinial'ın yenilikçi bakış açısı birleştirilerek kullanıcılarımızın eğlence sektörü deneyimlerini üst seviyeye taşıyacak fikir ve projeler geliştirdik"

Biletinial ikinci kez "Harvard Business School"un küresel ortağı oldu

İSTANBUL (AA) - Biletinial, Harvard Business School (HBS) tarafından "Field Immersion Projesi" kapsamında küresel iş ortakları arasına dahil edildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, HBS'nin MBA ekibi Biletinial'ın eğlence sektöründeki hizmet ve yeniliklerini inceledi.

Biletinial, eğlence sektörüne özel bulut tabanlı bütünleşik teknoloji çözümlerinin ihracatını yapan Türkiye'nin tek şirketi olması ve Türkiye'nin sayılı yazılım ihracatı yapan şirketleri arasında olması dolayısıyla, HBS tarafından ikinci kez küresel iş ortakları arasına dahil oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Biletinial Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Ulaş Uslu, HBS tarafından bir kez daha küresel ortak seçilmelerini değerlendirerek, "HBS'nin akademisyen ve yüksek lisans öğrencilerinden oluşan ekibiyle, Türkiye'nin eğlence sektörünü derinlemesine inceleyerek öne çıkan 4 farklı eğlence personasını oluşturduk ve buna uygun deneyimi tasarlamak üzere sektördeki gelişim alanlarını belirledik. Bizim için bir hayli verimli bir süreç oldu. HBS proje ekibinin farklı ülkelerden beslenen akademi sektör işbirliği sonucunda oluşturduğu analizlerini Biletinial'ın yenilikçi bakış açısı birleştirilerek kullanıcılarımızın eğlence sektörü deneyimlerini üst seviyeye taşıyacak fikir ve projeler geliştirdik. Bu eşsiz sonuçları hayata geçirmek ve işimizi her geçen gün daha da iyiye taşımak için sabırsızlanıyoruz." açıklamalarında bulundu.

- "HBS'nin Biletinial'ı küresel ortak olarak seçmesini çok değerli buluyoruz"

Sürdürülebilir başarı için akademi-sektör işbirliğinin önemine inandıklarını belirten Uslu, amaçlarının yeni eğilimleri takip etmesinin ötesine geçerek küresel bir oyuncu haline gelmek olduğunu kaydetti.

Uslu, "Rekabetin her alanda yoğun olduğu günümüzde içinde bulunduğumuz sektörde global çapta bir oyuncu olmanın ve sürdürülebilir başarıya ulaşabilmenin en önemli anahtarı, yenilikçi bütünsel deneyimi teknoloji, deneyim ve işbirlikteliklerini etkin biçimde harmanlayabilmek. Bunun da eğlence ekosistemine multidisipliner bir yaklaşımla ve bütünlük içinde bakabilmekle mümkün olduğuna inanıyoruz. Akademi ve sektör oyuncularının birlikte çalışması, yeni bakış açıları kazanmanın ve hızlı değişimlere uyum sağlamanın en etkili yollarından biri. HBS'nin Biletinial'ı küresel ortak olarak seçmesini bu anlamda da çok değerli buluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

- "Field Immersion Projesi"

Field Immersion Experience For Leadership Development (FIELD), öğrencilere sahada deneyim olanağı sağlayarak liderlik vasıflarını geliştirmeyi hedefliyor. Program 1'inci sınıftaki MBA öğrencilerine zorunlu almaları gereken bir ders olarak veriliyor.

FIELD Programı iki yıl suren MBA programında 3 modülde veriliyor. İlk modül bireysel liderlik özelliklerini geliştirmeyi hedeflerken, ikinci modül yabancı bir ülkede global partner bir kuruluşla yeni bir hizmet veya urun geliştirerek global işbirliği artırmayı hedefliyor.

Üçüncü modül ise edinilen deneyimleri bir araya getirerek öğrencileri sınırlarını asmaya ve küçük bir takımla birlikte kendi işlerini kurarak girişimciliği teşvik etmeyi amaçlıyor.

OGÜNhaber