Amazon'un Prime Day kampanyası devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Amazon, bu yıl dünyada 10'uncu, Türkiye'de ise 5'inci kez düzenlediği Prime Day kampanyasında, Prime üyelerine özel indirim ve fırsat sunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kozmetik ürünlerinde çeşitli indirim sunan Amazon, 22 Temmuz'a kadar internet sitesinde saç, cilt, epilasyon, parfüm, manikür ve pedikür ürünlerinin yanı sıra makyaj setleri, fırçaları ve aksesuarlarını uygun fiyatla müşterileriyle buluşturuyor.

Prime Day boyunca, Amazon'un internet sitesinde mutfak aletlerinden oyuncu koltuklarına, aydınlatma ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürünü uygun fiyatlarla sunuyor.

Bu yıl da Prime üyelerine özel indirimler, müşterilerin geri bildirimlerine göre belirledi. Amazon Türkiye, müşterilerin en çok talep ettikleri indirimleri belirlemek için tanınmış içerik üreticileri ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları'nı görevlendirdi.

Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçileri ve okuyucularıyla etkileşimde bulunarak, müşterilerin en çok hangi ürünlerin indirime girmesini istediklerini araştırdı ve 1,7 milyon indirim önerisi topladı. Öneriler doğrultusunda moda, kitap, ev aletleri, ev dekorasyonu ve mutfak kategorilerinde en çok önerilen ürün ve markalar, Prime üyeleri için indirimlerle sunuldu.

Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli.

Müşteriler, vergiler dahil ayda 39 lira olan Prime üyeliğini bir ay boyunca ücretsiz deneyebiliyor.​​​​​​​

OGÜNhaber