- Mobilden Akbanklı olan kullanıcılar kampanya kapsamında yeni Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) başlatarak ilk 2 ay katkı paylarının tamamını geri alabiliyor

Akbank, mobilden Akbanklı olan kullanıcıları için kampanya düzenledi

İSTANBUL (AA) - Akbank, mobil üzerinden kullanıcı olma imkanı sunmaya başlamasının üçüncü yıl dönümü kapsamında, mobilden Akbanklı olan kullanıcıları için düzenlediği kampanyasını duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, mobilden Akbanklı olan kullanıcılar kampanya kapsamında yeni Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) başlatarak ilk 2 ay katkı paylarının tamamını geri alabilirken, "Davet Et Kazan Programı"yla yakınlarını Akbanklı yaparak da chip-para kazanma fırsatını yakalıyor.

19 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında mobilden Akbanklı olan ve 7 Eylül'e kadar 1000 lira ve üzeri tutarda BES başlatanlar, yüzde 30 devlet katkısına ek olarak ilk 2 ay boyunca ödediği katkı payının tamamını Akbank'tan iade alabiliyor.

Kampanya kapsamında aylık en fazla 2 bin lira, 2 ayda toplam en fazla 4 bin liraya kadar BES katkı payı geri alınabiliyor.

BES kampanyasına ek olarak, Akbanklıları "Davet Et Kazan Programı"yla chip-para kazanma fırsatı da bekliyor.

Program kapsamında Akbanklılar, 1-31 Ağustos tarihlerinde kendileri için özel oluşturacakları davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak chip-para kazanma fırsatını yakalıyor.

Akbanklılar, bu davet kodunu kullanarak mobilden Akbanklı olup sonrasında kredi kartı kullanan her yakını için 1500 lira kazanarak toplamda 15 bin liraya varan chip-para kazanabiliyor.

OGÜNhaber