- Şekerbank, "Açık Bankacılık" ile tüm banka hesaplarının Şeker Mobil ve Şekerbank internet bankacılığı kanalı üzerinden tek ekranda görüntülenmesine olanak sağlıyor

"Açık Bankacılık" ile tüm banka hesapları Şeker Mobil'de

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, "Açık Bankacılık" hizmetiyle tüm banka hesaplarının tek ekranda görüntülenmesi ve bu hesaplar üzerinden para transfer işlemleri yapılabilmesi hizmetini kullanıma sundu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Şekerbank, yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi.

"Açık Bankacılık" ile tüm banka hesaplarının Şeker Mobil ve Şekerbank internet bankacılığı kanalı üzerinden tek ekranda görüntülenmesine olanak sağlayan Şekerbank, "Açık Bankacılık" hizmetiyle müşteri deneyimini ön plana alan menüler üzerinden tüm banka hesaplarının tek ekranda görüntülenmesi ve bu hesaplar üzerinden para transfer işlemleri yapılabiliyor.

Banka, hizmetle, müşterileri birden fazla uygulamaya giriş yapmak yerine, tek bir uygulama üzerinden tüm bankalardaki hesap bilgilerine erişebiliyor.

Dijital bankacılık stratejisini 2 ana eksen üzerinde konumlandıran banka, bir taraftan tüm dijital kanallarındaki menü ve özellikleri artırmaya devam ederken, diğer taraftan da en iyi kullanıcı deneyimi sunabilmek için dijital ürünlerini uçtan uca yeniliyor.

OGÜNhaber