12. Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali 5 Eylül'de başlayacak

İSTANBUL (AA) - 12. Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, 5-8 Eylül'de Cunda Adası'nda düzenlenecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Türkiye'nin En İyi Motosiklet Festivali" ünvanına sahip festivalin aynı zamanda "Dünyanın En Kalabalık Motosiklet Korteji" Guinness Rekoru da bulunuyor. Önceki yıllarda Almanya, Rusya, Hollanda, Amerika, Bolivya, Kırgızistan ve daha birçok ülkeden katılımın olduğu festivale bu yıl da yüksek katılım olacağı öngörülüyor.

QTruck, QKaravan ve QTeam ekibiyle festivale katılmaya hazırlanan Quick Sigorta, standında ziyaretçilere program sunacak. 4 gün sürecek festivalin çekilişinde ve alanda gerçekleştirilecek Quick oyunlarında hediyeler katılımcılarla buluşurken, Quick Sigorta, Quick finans ve QCAR Mobilite'den de hediyeler olacak.

Festivale katılan katılımcılar yenilenen Quick Mobil'i indirip Acil Destek Sigortası, "Medline Kara Ambulansı" ve "Doktora Sor" tıbbi danışmanlık hizmetinden oluşan hediye paketini kazanırken, ayrıca mobil uygulamayı indirenler arasında Balıkesir Motofeste özel Quick standında gerçekleşecek özel bir çekiliş daha yapılacak.

12'nci Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motofes'tte bu yıl Eypio, Reyhan Karaca, Grup Vitamin, Necati ve Saykolar, Jessiah, Mortiz Grubu, Önce Sen Kapat Grubu, Kanun Azap & Ahmet Özhan, DJ Ferhat Hakan ve DJ Fikret Kocamaz sahne alacak isimler arasında yer alırken, bu yıl oynanacak ödüllü/ödülsüz oyunlar ise ayakbastı, halat çekme, koca ayak, havuz oyunu, palet oyunu, survivor pisti ve havuz dibi oyunları olarak belirlendi.



OGÜNhaber