Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Liseler Arası 80’ler 90’lar Nostalji Ses Yarışması’nın ödülleri verildi.

Liseler arası 80’ler 90’lar Nostalji Ses Yarışmasının ödülleri Şahin tarafından verildi

Dereceye giren yarışmacıların ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katıldığı Büyükşehir Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yarışmacılar finalde sergiledikleri performanslarını bir kez daha sergiledi.
Başkan Fatma Şahin, kazanan yarışmacıları tebrik ederek, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Size küçük hediyelerimiz var. Güzel günlerde kullanın inşallah. Yeni dönemde müzik öğretmenlerimizle bir araya gelerek yeni çalışmalar planlayalım” diye konuştu.
23 finalist arasından birinci olan Ahmet Şahan’a elektronik davul, ikinci Fatma Demirkol’a bluetooth hoparlör, üçüncü Şehid Beyoğlu’na ise bluetooth kulaklık hediye edildi.
Nostalji ses yarışmasında Türkiye’nin modernleşme serüvenindeki kültürün parçası olan müzik kültürünü hatırlatmak, gençlerin bu alandaki etkinliklerini destelemek, geliştirmek ve serbest zamanlarını olumlu olarak değerlendirmek amaçlandı.
OGÜNhaber