Haliliye Belediyesinin öğrencileri hayallerine kavuşturmayı hedeflediği üniversiteye hazırlık yaz kursu, konu anlatımı ve soru çözümleriyle başladı.

Haliliye Belediyesi ile üniversiteye hazırlık yaz kursu başladı

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için hazırlık yaz kursu dönemini başlattı.
Her alanda gençlerin yanında olan ve eğitime öncelik veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla faaliyetlerini sürdüren kültür ve sosyal işler müdürlüğü, gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Kütüphane, okuma salonları ve etüt merkezleri ile gençlerin eğitimine destek veren belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için yeni dönem hazırlık kursu derslerini açtı. Çeşitli branşlarda verilen eğitimler ile gençler, alanında uzman eğitmenler tarafından eksik oldukları konularda eğitim alıyor. Ücretsiz dershane hizmeti veren hazırlık kursunda verimli zaman geçiren öğrenciler, soru çözümleriyle de konuları pekiştirme şansı buluyor. Belediye bünyesinde periyodik olarak yapılan deneme sınavlarıyla ise kendilerini ölçme fırsatı bulan gençler, hayallerindeki mesleğe sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni ders döneminin başlamasıyla geleceğe daha emin adımlarla hazırlandıklarını ifade eden öğrenciler, kendilerine sunulan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.
OGÜNhaber