Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Bülent Zeybek, İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. İsmail Yalçın atandı.

DPÜ’de ilahiyat ve fen edebiyat fakültelerine yeni dekanlar atandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. Bülent Zeybek ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığına getirilen Prof. Dr. İsmail Yalçın düzenlenen törenlerle görevi devraldı.
Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ile birlikte görevi devreden Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, görevi devralan Prof. Dr. Bülent Zeybek ve fakülte personeli yer aldı. Prof. Dr. Zeybek, burada yaptığı konuşmada akademik birikim ve yönetim tecrübesiyle fakülteyi daha ileriye taşımayı hedeflediğini belirtti. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ise Dekan Zeybek’e yeni görevinde başarılar diledi.
Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın vekaleten yürüttüğü İlahiyat Fakültesi dekanlığı görevine ise Türkiye’nin önde gelen ilahiyat fakültelerinde uzun süre görev yapmış başarılı ilahiyatçılardan Prof. Dr. İsmail Yalçın’ın göreve başlaması nedeniyle dekanlık makamında tören düzenlendi.
Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Kızıltoprak, Prof. Dr. Yalçın’ın görevi devralmasıyla birlikte fakültede yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.
OGÜNhaber