Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız ve Pelitli Yerleşkeleri önemli bir sempozyuma ev sahipliği yaptı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “I. Protetik Restorasyonlarda Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” gerçekleştirdi.

Avrasya Üniversitesi’nde Protetik Restorasyonlarda Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu gerçekleşti

Sempozyumun açılış konuşmasını Avrasya Üniversitesi Dişçilik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dt. Zafercan Hızarcı yaptı. Hızarcı “Özellikle protetik restorasyonlarda, teknolojinin hızla geliştiği bir dönemdeyiz. Bugün, bu alandaki yenilikleri ve en güncel yaklaşımları hep birlikte keşfetme fırsatımız olacak. Dijital diş hekimliği, CAD/CAM sistemleri ve biyouyumlu materyaller gibi konularda değerli konuşmacılarımız bizlerle olacak. Bilgi paylaşımının yanı sıra, mesleki dayanışmamızı ve işbirliklerimizi güçlendireceğimiz verimli bir sempozyum diliyorum. Hepinize katılımınız için teşekkür eder, keyifli ve öğretici bir gün geçirmenizi temenni ederim” dedi.
Avrasya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yavuz Özoran’ın katıldığı sempozyumda Dt. Mustafa Yıldız, Doç. Dr. İbrahim Duran, Dr. Öğr. Üyesi Halil Sındıraç, Arş. Gör. İrem Öztürk, Arş. Gör. Melek Kara, Dt. Hüseyin Karacabey ve Cdt. Sercan Arslansoy konuşmacı olarak yer aldı. İndividual Dental Clinic yöneticisi Cdt. Sercan Arslansoy’un workshop çalışması katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Arslansoy full monolitik zirkonyum tasarımlarında tesviye ve makyaj tekniklerini gösterdi. Uygulamalı programa bölge üniversitelerinden akademisyenler, öğrenciler, diş hekimleri ve diş protez teknisyenleri de katıldı.
OGÜNhaber