Adana’da KPSS’ye 3’üncü kez giren genç, bir önceki gece heyecandan değil sıcak nedeniyle uykusuz kaldığını söyledi.

Adana’da sınav heyecanı değil sıcak uyutmadı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek binlerce aday okulların yolunu tuttu. Adaylar detaylı üst araması ve kimlik kontrolünün ardından içeriye alındı. Saat 10.00 itibarıyla okullarda kapılar kapatılırken, KPSS tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak saat 10.15’te başladı.
Sıcaklığın nem ile birlikte 45 dereceye ulaştığı Adana’da sınav öncesi sınav hakkındaki duygularını paylaşan öğrencilerden Berkant Kurt ise sınava 3’üncü kez girdiğini anlattı. Sınava 3’üncü kez girdiği için artık heyecanlanmadığını belirten Kurt, hava sıcaklığı nedeniyle gece geç saatlere kadar uyuyamadığını söyledi.

"Adana’da yaşıyoruz, hava çok sıcak"
Çukurova Üniversitesi Maliye Bölümü mezunu olduğunu belirten Berkant Kurt, "Dün gece uyuyamadım. Çünkü Adana’da yaşıyoruz malum hava çok sıcak. 03.30-04.00 gibi yattım. Sabah erken uyanmam gerekti. Heyecan yok artık çünkü 3 oldu. Bu sefer de olmazsa bir daha olmaz sanırım. Bir senedir çalışıyorum ben buna. Zaten genel olana giriyorum ben. İnşallah hayırlı olur. Çukurova Üniversitesi Maliye Bölümü mezunuyum. Olursa polislik istiyorum" dedi.
OGÜNhaber