Gökçeada'da içinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne kaptanının cansız bedenine ulaşılırken 2 uzmanın yüzerek kıyıya çıktıkları, Gökçeada Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ve Başçavuş Toykuyu'nun ise kaybolduğu öğrenildi.

Gökçeada'da tekne battı: Jandarma Komutanı ve Başçavuş kayıp, 1 ölü

Gökçeada Laz koyu önlerinde içinde içerisinde Gökçeada Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu, 2 uzman erbaş ve bir kaptanın bulunduğu 5 kişilik özel tekne alabora oldu. 2 uzman yüzerek karaya ulaşırken gemi kaptanın cansız bedenine ulaşıldı. Teğmen Bulut ve Başçavuş Toykuyu'yu arama çalışmaları sürüyor.

ÖZEL TEKNE ALABORA OLDU
Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açıklarında içinde 5 kişinin bulunduğu teknenin batması sonucu bir kişi öldü, kayıp iki kişi aranıyor.Gökçeada Laz koyu önlerinde, içerisinde Gökçeada Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu, 2 uzman erbaş ve bir kaptanın bulunduğu 5 kişi bulunan özel tekne alabora oldu. 2 uzman erbaş yüzerek karaya ulaşırken gemi kaptanın cansız bedenine ulaşıldı. Teğmen Bulut ve Başçavuş Toykuyu'nun arama çalışmaları devam ediyor.
OGÜNhaber